Franchise

Voor de franchisenemer
Sportmassageplus31.nl zoekt ondernemende sportmasseurs die zich willen aansluiten als franchisenemer.

Wij zoeken in diverse steden (Den Haag, Utrecht, Den Bosch, enz) nog collega's die onderdeel willen uitmaken van het netwerk van Sportmassageplus31.nl

Door een aantal randvoorwaarden te creeren voor de ondernemende sportmasseur helpt Sportmassageplus31.nl de franchisenemer in het uitbouwen van zijn of haar praktijken. Doelstelling is om in de stad diverse lokaties te hebben waar verschillende sportmasseurs aan het werk zijn. De fanchisenemer fungeert als de spin-in-het-web. Contacten onderhouden en nieuwe contacten aanboren, afspraken inplannen, lokaal netwerk vergroten, samenwerkingsverbanden aangaan en signaleren zijn allemaal onderdeel van de werkzaamheden van de franchisenemer.

Sportmassageplus31.nl ondersteunt de franchisenemer door het uit handen nemen van enkele werkzaamheden waardoor deze meer tijd heeft om de praktijk op te zetten. Je kunt hierbij denken aan financien, website, landelijke marketing en een netwerk die herkenning en professionaliteit uitstraalt. Klanten van Sportmassageplus31.nl zijn oa ABN AMRO, TATA Consultancy Services, Rabobank, Coca Cola, Antea Group. Een voorbeeld van de evenementen zijn de Rotterdam Marathon, Amsterdam Marathon, Amsterdamse Triathlons, Breda Singelloop en de Zevenheuvelenloop, 

Momenteel is Sportmassageplus31 in diverse steden in Nederland vertegenwoordigd. Doelstelling is om binnen 5 jaar een landelijke dekking te hebben door in ieder geval in de 20 grootste steden van Nederland te zitten en die steden waar clusers zijn van topsporters.

Voor de fysiotherapie praktijken: Voor bovenstaande uitbereiding zijn wij op zoek naar fysiotherapie praktijken die bereidt zijn hun praktijk open te stellen voor sportmasseurs en een ruimte aan te bieden op de momenten waarop deze niet standaard nodig is. Een praktijk van Sportmassageplus31 is altijd gevestigd in de ruimtes van een fysiotherapie om zodoende de "lijnen" kort te houden. Kijk voor meer informatie de DEZE presentatie.

Interesse? Mail ons dan op info@sportmassageplus31.nl

© SportmassagePlus31 2012  | Ontwerp: BastiaanBoekling