SportmassagePlus31

Sportmassageplus31 biedt een volledig dienstenpakket op het gebied van sport gerelateerde behandelingen, met als doel het welzijn en het welbevinden van de sporter te vergroten en de kans op blessures te verminderen, dan wel opgelopen blessures snel te herkennen.Het ‘mes snijdt dus aan twee kanten’ :      

  • Voorkomen van blessures;
  • Ervoor zorg dragen dat blessures sneller worden herkend en kunnen worden verzorgd.

Dit is in het belang van èn de individuele sporter, èn diens werkgever (en verdere sociale omgeving!). Het dienstenpakket van Sportmassageplus31 beperkt zich dan ook niet alleen tot sportmassage, het omvat mede medical taping; blessure preventie en advisering in zaken zoals gebruik sportvoeding; gebruik sportkleding en materialen; globale opbouw trainingsschema et cetera. Een totale begeleiding van de sporter, zowel individueel als in teamverband.

Heeft u interesse in een afspraak in een van onze praktijken of wilt u een vrijblijvende offerte voor uw evenement? Neem dan contact met ons op.

 

Sportmassageplus31 lokaties

Gezondheid en sporten zijn belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. SportmassagePlus31 is een netwerk van professionele sportmassagepraktijken en (sport)verzorging voor sporters en niet - sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (afvallen, conditieopbouw, competitie of een wedstrijd).

U kunt ons door het gehele land vinden.

 

Laatste nieuws

Spierathlon -Spieren voor Spieren

Op 13 juni vind de allereerste Spierathlon plaats voor de Stichting Spieren voor Spieren.

Goede voornemens en blessures

De goede voornemens moeten nu standhouden, echter door blessures is dit niet altijd mogelijk.

© SportmassagePlus31 2012  | Ontwerp: BastiaanBoekling