Sportmassage020 | Amsterdam

ENGLISH

 

Gezondheid en sporten zijn belangrijke onderwerpen. Iedereen is zich bewust van het nut van een gezonde leefstijl. Sportmassage 020 levert professionele sportmassage en (sport)verzorging voor sporters en niet - sporters die zuinig zijn op hun lichaam, of een specifiek doel voor ogen hebben (afvallen, conditieopbouw, competitie of een wedstrijd). U vindt op deze website meer informatie over onze dienstverlening op het gebied van algehele (sport)gezondheidszorg.

Opgericht in 2010, zijn wij de sportmassage praktijk in Amsterdam, waar klantgerichtheid en persoonlijke aanpak centraal staat. Door de klantgerichte aanpak is er binnen het opgestelde behandelplan, ruimte voor de directe behoefte van de client. “Werken met sporters en niet-sporters om blessures te voorkomen, het herstelvermogen van het lichaam te verbeteren en te stimuleren”. 

Wij werken samen met fysiotherapeuten en inspanningsfysiologen waarmee wij u ook een directe toegang bieden tot gespecialiseerd zorg en begeleiding op het gebied van sport.

Om te zien wat wij voor u kunnen betekenen kunt u hier uw keuze maken: 

(top)sporters
bedrijventeams
evenementen

Laatste nieuws

Spierathlon -Spieren voor Spieren

Op 13 juni vind de allereerste Spierathlon plaats voor de Stichting Spieren voor Spieren.

Goede voornemens en blessures

De goede voornemens moeten nu standhouden, echter door blessures is dit niet altijd mogelijk.

© SportmassagePlus31 2012  | Ontwerp: BastiaanBoekling